North Holland Horse Trials

19 t/m 21 april 2019

CCI* / CIC** / CCI** / CCIP**
M Paarden (nationaal)

  • North Holland Horse Trials
  • North Holland Horse Trials
  • North Holland Horse Trials
  • North Holland Horse Trials
  • North Holland Horse Trials
Norh Holland horse Trials
Menu


Vrienden van North Holland Horse Trials

Vriend van de North Holland Horse Trials

Vriend worden?
Draag jij deze mooie eventing wedstrijd ook een warm hart toe en wil je ons steunen om er ook dit jaar weer een geweldig succes van te maken?
Word dan Vriend van de NHHT!
Jouw bijdrage helpt ons om ook dit jaar weer spectaculaire hindernissen te kunnen neerzetten en bijvoorbeeld live registratie op grote beeldschermen te laten uitvoeren. In het kort: mooie sport naar onze regio halen!

Wat mag jij van ons verwachten?
Wij zijn trots op onze Vrienden en dat willen we laten zien!! Daarom worden alle namen van onze Vrienden op een zilverkleurig plaatje geplaatst. Dit plaatje wordt op een groot "Vrienden van de North Holland Horse Trials" bord gehangen.

Het bord wordt, in ieder geval tijdens het evenement, op een centrale plaats bij Manege Beukers geplaatst. Hiermee wordt jouw Vriendschap met de NHHT dus ook echt zichtbaar en kun je zien wie er nog meer Vriend zijn.

Wat kost mij dit?
Een Vriend betaalt 50 euro. Dit bedrag mag je, onder vermelding van "Vriend" overmaken naar het rekeningnummer van de North Holland Horse Trials. Het is ook mogelijk om een Vriendschap cadeau te doen.

Wij verheugen ons erop om jou als vriend te verwelkomen!


Het aanmeldformulier vind je hier:

aanmelden Vriend

ADMIN