NHHT

North Holland Horse Trials

Sinds de start van Manege Beukers in 2005 worden er tal van hippische activiteiten georganiseerd. Van pensionstalling en instructie, tot het organiseren van diverse spring-, dressuur- en eventingwedstrijden.

Juist deze laatste hippische discipline verdiende volgens manegehouder Ronald Beukers veel meer aandacht. De ambitie? Meer bekendheid over de eventingsport en jeugdige/minder ervaren ruiters laten ervaren hoe mooi de sport is…
Zodat zij hopelijk de eventingruiters van de toekomst worden!

ruiter en paard tijdens de paardencross door de waterbak van NHHT

Sinds 2014

Met een divers team van gedreven paardenmensen kwam in 2014 de eerste editie van de grond. Manege Beukers en het omliggende recreatiegebied Geestmerambacht zijn sindsdien het decor van de eerste en tot nog toe enige internationale eventingwedstrijd in Noord Holland: The North Holland Horse Trials.

Van de organisatorische en hippische infrastructuur die tot stand is gekomen door NHHT, profiteren ook de landelijke breedtesport wedstrijden in Oudkarspel optimaal. Door uitstraling, kennisoverdracht, ondersteuning en samenwerking worden deze wedstijden nog mooier en professioneler.

Met de jaarlijkse wedstrijd in het paasweekend, is NHHT een van de eerste wedstrijden van het eventingseizoen. Er wordt daarom altijd een eerlijke cross gebouwd, op een goede sportbodem. En ook aan alle faciliteiten voor overnachting en comfort voor de ruiters en grooms wordt gedacht. Dit gecombineerd met de Noord-Hollandse nuchterheid maakt NHHT uniek.

De North Holland Horse Trials zal de komende jaren nog aantrekkelijker worden. Voor de ruiters met een 4* cross, de bezoekers genieten een Cross-Country beleving in alle opzichten en onze sponsoren kunnen elkaar ontmoeten en genieten van prachtige sport en heerlijke versnaperingen. 

Cross-Country

North Holland Horse Trials in beeld

Een kijkje op het NHHT evenement, waaronder een webcam film van Kristy Snepvangers.

Zet in je agenda!

11 t/m 14 APRIL 2024

Voor het hele gezin én GRATIS toegang.

Sinds 2014 is North Holland Horse Trials een internationale eventing wedstrijd. 

Contact

Gegevens

KvK 59479159

Actueel

© 2024 NHHT – GonBa webdesign