North Holland Horse Trials

13 t/m 15 april 2018

CCI* / CIC** / CCI** / CCIP**
M Paarden (nationaal)

  • North Holland Horse Trials
  • North Holland Horse Trials
  • North Holland Horse Trials
  • North Holland Horse Trials
  • North Holland Horse Trials
Norh Holland horse Trials
Menu


Vrijwilliger fincties

Vrijwilliger, wij hebben je hulp hard nodig!

Chantal Gerdes en Jennifer Keja North holland Horse Trials 2014

Met de hulp van gemiddeld zo’n 120 vrijwilligers per dag kan de vierde editie van de North Holland Horse Trials net zo’n groot succes worden als de voorgaande edities!
In de weken voor de start van het evenement zijn er in de avonduren veel extra handen nodig voor de inrichting en de aankleding van het terrein. Neem aub contact op met Govert of Paul voor het cross terrein en met Jack of Mikel voor andere terreinzaken.

Evenement vrijwilligers zijn hard nodig op:

Aankomstdag donderdag
Tussen 12:00 en 20:00 mogen de deelnemers inchecken en zijn de stallen open. Vanaf 09:00 hebben wij dus stalhulpen nodig voor hulp bij het inrichten van de stallen en het snel laten doorstromen van de aangekomen deelnemers die hun paard(en) moeten stallen in aangewezen genummerde boxen. Co en Leo willen graag alle dagen met dezelfde crew werken. Parkeerhulpen zijn tijdens het hele evenement nodig, maar bij aankomst van de deelnemers is het fijn als er een hele club ter ondersteuning klaar staat om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden naar de aangewezen parkeerplaatsen. En er is voor de aangekomen deelnemers natuurlijk een redelijke horeca bezetting nodig vanaf 11:00 uur.

vrijdag Dressuurdag
Vanaf 07:00 uur tot sluitingstijd is er een volledige Horeca bezetting nodig.
Om ongeveer 08:00 wordt gestart met de inspectie van de pony’s. Hierbij zijn de dierenartsen en hun assistenten aanwezig. Er is ons gevraagd of wij ter ondersteuning van de officials een vast team van assistent stewards paraat kunnen hebben omdat zij vorig jaar een prettige samenwerking ervaren hebben. Als je deel wilt uitmaken van dit team, voldoe je aan de volgende eisen; Je bent minimaal 18 jaar oud, op vrijdag, zaterdag en zondag beschikbaar of je vormt samen met een ander een duo dat elkaar afwisselt. Een assistent steward ondersteunt de officials en let vooral op het welzijn van de pony’s en paarden. Een assistent steward houdt zich aan de handleiding die beschikbaar komt. Voor de drie dressuurbanen zijn ringmeesters, schrijvers (2 per baan en 1 reserve) en 3 protocollopers nodig. Na iedere gereden proef moeten de protocollen direct bij de Rechenstelle ingeleverd worden om de scores zo snel mogelijk te kunnen verwerken. Er zijn verkeersregelaars nodig die het verkeer op de wagenweg, naar de parkeerplaatsen toe en bij de dressuurbanen regelen. Natuurlijk zou het fijn zijn als iedere deelnemer het terrein schoon houdt, maar omdat de paarden en pony’s ook het een en ander laten vallen hebben wij terrein opruimers nodig die het terrein en de publieksruimtes netjes houden.

Zaterdag Cross en Springen
Vanaf 07:00 uur tot sluitingstijd is er een volledige Horeca bezetting nodig.
Vanaf ongeveer 08:00 wordt gestart met Springen. Hiervoor is een ringmeester nodig, maar ook parcourshulpen (en een volwassene als begeleiding). Er zijn verkeersregelaars nodig. Er zijn ongeveer 27 duo’s nodig als hindernisjury gedurende de cross en een heel snelle mountainbiker (of twee die de taken verdelen) die na de cross in een recordtijd alle hindernisprotocollen bij de Rechenstelle brengt om deze zo snel mogelijk op de doorgegeven strafpunten te controleren. Natuurlijk zijn er ook terrein opruimers nodig die de publieksruimtes en terreinen netjes houden.

Zondag Springen
Vanaf 07:00 uur tot sluitingstijd is er een volledige Horeca bezetting nodig.
Om ongeveer 08:00 wordt gestart met Springen. Hier zijn een ringmeester en parcourshulpen (en een volwassene als begeleiding) voor nodig.

ADMIN