Food te Voet Tour

Zaterdag 8 april – Food te Voet Tour

Lekkere wandeling

Op zaterdag 8 april organiseert de NHHT een mooie en lekkere wandelroute door de prachtige natuur met heerlijke lokale hapjes en kleine gerechtjes.

De opbrengst van deze Food te Voet Tour gaat naar een goed doel, namelijk de Stichting “Je mag er zijn” uit Noord-Scharwoude. Zij doen  geweldig werk voor pleeggezinnen.

Iedereen die pleegouder is, is welkom bij ‘Je mag er zijn’ om spullen te komen halen die nodig zijn. Kinderen mogen altijd meekomen. Zij hebben ook hun eigen smaak en hoe fijn is het, dat je dan mag uitzoeken wat je leuk vindt.  Denk aan kleding, schoenen, speelgoed, boeken, spelletjes, fietsen, fietsstoeltjes, kinderwagens, bedjes, boxen, autostoeltjes en noem het verder maar op. Pleegouders kunnen alles gratis ophalen.

goede doel 2023 Stichting Je mag er zijn
Lekkere wandeling Food te Voet Tour

De Food te Voet Tour gaat over het mooie open terrein van Manege Beukers en het recreatieschap Geestmerambacht in Oudkarspel langs het cross country parcours van de paarden.
U ziet de paarden van dichtbij over de spectaculaire hindernissen springen en u kunt de ruiters over het parcours volgen. Tijdens de wandeling geniet u op 5 verschillende plekken van kleine gerechtjes. De lengte van de wandeling is ca. 4 km. De wandelroute biedt een prachtige middag in het buitenleven, waarbij de gezellige bar aan het einde van route natuurlijk open is. Op het hoofdterrein is een countrymarkt en zijn er diverse activiteiten voor kinderen zoals o.a. paaseieren zoeken met de paashaas en ponyrijden.

De opbrengst van de Food te Voet Tour gaat naar een goed doel: de Stichting ‘Je mag er zijn’ uit Noord-Scharwoude.

De toegangskaarten kosten:
€17,95 (incl. €0,75 servicekosten) voor volwassenen
€9,95 (incl. €0,75 servicekosten) voor kids

Toegangskaarten bestellen

Kaartjes zijn online te verkrijgen via onderstaand formulier:

De start van de Food te Voet Tour is vanaf 11 uur tot 15 uur.

Zet in je agenda!

6 t/m 9 APRIL 2023

Voor het hele gezin én GRATIS toegang.

Sinds 2014 is North Holland Horse Trials een internationale eventing wedstrijd. 

Contact

Gegevens

KvK 59479159

Actueel

© 2023 NHHT – GonBa webdesign