North Holland Horse Trials

19 t/m 21 april 2019

CCI2*-L / CCI3*-S / CCI3*-L / CCIP2-L / M Paarden (nationaal)

Menu


Country Markt

Tijdens de North Holland Horse Trials kunt u ook dit jaar weer genieten van een gezellige en veelzijdige Country Markt waar van alles gebeurd! Er is voor iedereen iets leuks te vinden: van paardenspullen (uiteraard) tot wooninrichting, van heerlijke streekproducten tot modieuze kleding, laarzen en hoeden.

De volgende deelnemers zullen dit jaar aanwezig zijn:

Le bon cheval
Babette en Gemma zijn de trotse eigenaars van Le Bon Cheval. Ze zijn dit bedrijf begonnen omdat ze er achter kwamen dat veel paarden gezondheidsproblemen hebben door o.a. te veel suiker en graanrijke voeding. Zij hebben Metazoa toen geprobeerd bij onze eigen paarden en zijn zeer enthousiast geworden en vele andere met ons.

Lovelance
LoveLance touwhalsters staan bekend om hun goede pasvorm en kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zij bieden verschillende touwhalsters aan voor de kleinste pony’s tot de grootste paarden en alles daar tussenin.

Het koopmannetje
Home decoration and gifts‚ wat een leuke spulletjes hebben ze daar, je vindt er altijd wel wat leuks.

Xcellentrider
Alles voor ruiter en paard. Doordat zij veel zelf laten produceren hanteren zij een scherpe prijs en leveren ze hoogwaardige kwaliteit.

Bubbling girlz
Wanda en Linda zijn 2 jonge meiden die bruisen van energie‚ tijd om deze te delen met jullie!...prachtige haakwerkjes en heerlijke zeepjes. Ze geven ook workshops in het maken van scrubs‚ zeep enz.

Doggies enzo
Zoveel verschillende honden en katten met ieder een eigen karakter en een eigen smaak. Stoer of juist een beetje fluffy‚ u vindt het hier allemaal. Ook zijn de meeste bekende merken diervoeding op bestelling te leveren.

De jammen kraam
Heerlijke zelf gemaakte jam van verse vruchten.

Grutterswinkel de Glazen Pot
Een retro-kruidenier openen. Een plek waar mensen kunnen kopen wat ze nodig hebben zonder daar veel voor te hoeven betalen als het om kleine hoeveelheden gaat. Een plek ook waar duurzaamheid een grote rol speelt omdat we met z’n allen zuinig moeten zijn op de aarde die we in bruikleen hebben.

Zoete zoenen by Moon
heerlijke verse stroopwafels‚ zoete zoenen en wafels.

Koesen Trends
prachtig leer als materiaal gecombineerd met vachten of wild of vissenhuiden. Skins by Nature ontwerpt en maakt zelf de producten en maakt en prepareert zelf het wild. Tassen‚ woonkussens en woonaccessoires.

By Hart wol en lifestyle
Wol en lifestyle winkel gevestigd in het hart van Schoorl. Met kleding van bekende merken als Soyaconcept‚ Petrol Industries en Shakaloha. Daarnaast verkooppunt van de prachtige producten van Puur Nepal‚ Texelse vachtproducten en Lizzard Outdoor kleding. Ben je op zoek naar leuke cadeauartikelen of (woon)accessoires? Ook dan ben je aan het juiste adres!

Andaloussi fashion
Andaloussi.nl is een online shop opgezet door een familie bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de mode‚ in zowel de offline als online retail. Andaloussi fashion biedt dezelfde service als een fysieke winkel‚ maar biedt het gemak om vanuit huis de voor jouw ideale kleding of accessoires uit te kiezen.

ByBroersen
Op het familiebedrijf worden van april t/m juni asperges geteeld en verkocht. De zelf geteelde aardbeien zijn verkrijgbaar van eind april t/m september. Het bedrijf is gevestigd in Warmenhuizen‚ vlakbij Alkmaar en Schagen (Noord-Holland). Naast de eigen geteelde aardbeien en asperges bieden zij ook verwante en andere lokale versproducten aan in de boerderijwinkel. In de zelfpluktuin kunt u zelf vele soorten kleinfruit en snijbloemen plukken en kunt u genieten van de rust en ruimte.

Devoucoux zadels
Devoucoux is volledig toegewijd aan de samenwerking tussen paard en ruiter‚ en werkt eraan om dit sinds 1985 te promoten.

Froedel
In de webwinkel en showroom vind je een mooi en divers aanbod in landelijke‚ stoere en sobere woonaccessoires‚ kleinmeubelen en meer.... Zij gaan mee met de landelijke trends en bieden een wisselende collectie aan‚ maar ook basisproducten.

Robs art gallary
U kunt bij Rob niet alleen terecht voor het in opdracht schilderen van uw eigen paard of huisdier‚ of een portret van een van uw naasten. U kunt uiteraard ook een keuze maken voor een schilderij uit zijn collectie.

Eventing SGW specialist
De eventing webshop is 2016 omgedoopt en heeft de naam Eventing-SGW Specialist gekregen. Per 1 januari 2018 is de afdeling Eventing-SGW Specialist over genomen door Nina Hut van TCN Sporthorses. Zij draait de eventingwinkel nu met alle passie en knowhow in Bruchterveld. Daarnaast vind je Nina op vele eventing wedstrijden met de stand.

Martha hoeve Texel
Zij verkopen alles wat te maken heeft met paarden en pony‚s. zowel voor ruiter als de dieren. Ook verkopen we spullen voor honden en katten cavia konijn. Tevens kunnen zij T-shirts bedrukken op onze country markt.

Imkerij R.M. Kort
de lekkerste honing en aanverwante producten vind je op hun kraam.

MB Ruitersport
Zij staan voor service en kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding waarbij veiligheid, ‘elegant design’ en een goede pasvorm voorop staan. Daarnaast wordt er door het MB Ruitersport team voortdurend geanticipeerd op ontwikkelingen en recente trends om zo elk seizoen een stijlvol & functioneel assortiment aan te kunnen bieden.

Loungekussens West Friesland
Het doel van loungekussens West-Friesland is: op maat gemaakte kussens leveren met de hoogste kwaliteit materialen‚ met een perfecte afwerking.

 

standhouders north holland horse trials

Standhouders Country Markt en inschrijfformulier

Bent u geïnteresseerd om als standhouder deel te nemen aan onze Country Markt ?
Neem dan contact met ons op, wij kunnen dan samen met u bekijken wat er allemaal mogelijk is.

U kunt ons bereiken via countrymarkt@nhht.nl

Ook kunt u het inschrijfformulier invullen (volg de link hieronder) met daarop uw wensen.
Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. 


Inschrijfformulier standhouders